چگونه در شرکت‌ های معتبر استخدام شویم؟

چگونه در شرکت‌ های معتبر استخدام شویم؟ استخدام شدن در سازمانها واقعا مستلزم چیست؟ تا به حال به این موضوع فکر کرده اید؟ حتما برایتان پیش آمده است که وقتی شغل دلخواهتان را پیدا نمی کنید فکرهای زیر از ذهنتان گذر کنند:

  • استخدام شدن نیازمند پارتی داشتن است.
  • افراد موفق در سازمانها به جاهایی وصل هستند.
  • من شانس ندارم.
  • کشور پر از بیکار است.

اما در واقعیت اینطور نیست، این شما هستید که جایگاه خود را تعریف و انتخاب می کنید، اینکه در کدام سازمان کار کنم و چه شغلی داشته باشم ، اینکه کجا و چگونه استخدام شوم. اینها همه فقط و فقط به خود شما بستگی دارد. البته اگر جویای استخدام شدن در سازمانهای دولتی یا نیمه دولتی هستید این گفته ها برای شما صدق نمی کنند، ولی برای کار در شرکتها و بنگاههای خصوصی تمام این موارد در مورد شما صادق خواهد بود.

در صورتی که به حسابداری آشنایی دارید پیشنهاد میکنم آگهی های ( استخدام حسابدار ) را مشاهده نمایید.

چگونه استخدام شویم : آیا تخصص خود را انتخاب کرده اید؟

بسیار پیش می آید که در جلسات مصاحبه استخدامی بسیاری از افراد تخصص و مهارت خاصی ندارند. این تخصص که از آن صحبت میکنم با تجربه و سابقه کاری متفاوت می باشد. به عنوان مثال فردی را در خاطر دارم  که در رشته کامپیوتر نرم افزار مدرک فوق لیسانس داشت، و برای استخدام کارشناس نرم افزار در یک شرکت برنامه نویسی برای مصاحبه آمده بود، اما وقتی درجلسه مصاحبه استخدام از او خواستم در چند دقیقه و خیلی کوتاه درباره رشته خود تخصصی صحبت کند توانایی اینکار را نداشت. این اتفاق بسیار در جلسات مصاحبه استخدام پیش می آید و افراد اصلا اطلاعات حتی سطحی از رشته تحصیلی خود ندارند، با این توجیه که در دانشگاههای ما چیزی یاد نمی دهند.

اما اینطور نیست… من به هیچ عنوان منکر آموزش ضعیف و سطحی دانشگاههای موجود نیستم ولی اگر شما همان دروس سطحی را خوب فرابگیرید اصل اول برای استخدام در تخصص و رشته خود را به دست آورده اید، بدانید این شما هستید که تعریف می کنید بعد از گرفتن مدرک تحصیلی خود چه دستاوردی با خود از دانشگاه همراه بیاورید.

در مورد مهارتهای عمومی نیز این مطلب صادق است کار با کامپیوتر و مجموعه آفیس و تسلط به تایپ و تا حدودی زبان مهارتهایی هستند که شمارا بیکار نگه نمی دارند و در فرآیند استخدام شدن به شما کمک میکنند. وقتی با مدیران در جلسات مشاوره هستیم متوجه شدیم که اکثر سازمانها از کمبود منابع انسانی متخصص و مناسب در عذاب هستند و معتقدند استخدام نیروی کارآمد فرآیندی بسیار سخت و نشدنی است! اگر شما فکر می کنید توانایی عمومی و تخصصی مناسب برای انجام کاری را دارید، پیشنهاد من این است که منتظر آگهی استخدام نشوید و رزومه کاری خود را به ایمیل شرکتهای انتخاب شده ارسال کنید.

یک رشته واحد را انتخاب کنید.

برای استخدام موفق بهترین گزینه این است که شما دقیقا بدانید که توانایی و علاقه لازم برای انجام چه کاری را داید. و شروع به آموزش در همان حوزه کنید. به عنوان مثال: اگر فکر می کنید توانایی مجاب کردن افراد را دارید و میدانید در سمت کارشناس فروش خوب عمل کنید، به استخدام در این سمت فکر کنید و همین حرفه و شاخه را در نظر بگیرید و برای ۵ سال و ۱۰ سال پیش روی خود برنامه ریزی کنید. میداند که میخواهد یک مدیر بازاریابی و فروش حرفه ای شود پس امروز باید شغلی هم جهت و در راستای تارگت آینده انتخاب کند، فردی که هدف خود را مشخص کرده است، می داند که چرا در جلسه مصاحبه استخدام نشسته است و از این شغل چه می خواهد، و این استخدام دقیقا در راستای هدفی ست که برای آینده خود ترسیم کرده است.

توصیه می کنم که در استخدام اصلا باری به هر جهت نباشید و دقیقا بدانید که میخواهید در چه جایگاهی باشید، اینکه برای تمام آگهی های موجود رزومه ارسال می کنید تا از یکی جواب بگیرید شانس شما را در استخدام موفق به شدت کاهش می دهد.

 برنامه خود را روی کاغذ بنویسید و برای آن برنامه ریزی کنید. اینکه می گویم برنامه ریزی کنید به آن منظور است شخص بداند با چه مهارت، دانش و توانمندی در حال حاضر کجا ایستاده و برای دستیابی به شغل ایده آل خود و استخدام شدن در تارگت نهایی خود در چند سال آینده چه مهارت ها و دانشی نیاز دارد و برای آموزش و باقی نوارد برنامه ریزی و زمانبندی کند.

 

ارسال دیدگاه